logo
utbildning-aw-academy

Intensivutbildning på AW Academy

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att byta eller boosta din karriär? AW Academy erbjuder intensivutbildningar i högt tempo med mycket inslag av praktisk tillämpning. Utbildningarna baseras på Accelerated Learning inom IT, teknik, ekonomi och andra områden med kompetensbrist.

Översikt

En översikt över våra aktuella utbildningar

Letar du efter en möjlighet att byta karriär samtidigt som du säkrar en tillsvidareanställning efter examen? Då ska du fortsätta att läsa om vårt koncept med intensivutbildning med jobbgaranti. Vi rekryterar just nu för höstens utbildningar där du kan lära dig programmering i C#.NET, Salesforceplattformen eller varför inte Pegaplattformen hos Pegasystems?

Vill du istället boosta dina redan befintliga kunskaper genom en av våra Upskillmoduler? De finns nu tillgänliga inom Cyber Security, Självledarskap och Agil utveckling. Hör av dig för mer information. 

  

Upskill moduler

Boosta din kompetens

Har du redan ett jobb men vill utveckla din kompetens på ett effektivt sätt med fokus på praktiska inslag? Här hittar du våra korta utbildningsmoduler, de sker ofta online. Tyvärr har vi inga utbildningsmoduler ute förtillfället men vid intresse maila oss gärna på info@awacademy.se och berätta inom vilket område du skulle vilja boosta din kompetens!

Utbildning och jobb

En snabb väg till en ny karriär

Ändra din karriär på bara ett par månader med AW Academys ”klassiker”. De populära intensivutbildningarna som leder till ett garanterat jobb efter examen. Programmen kan komma att gå både online och på Campus beroende på de senaste rekommendationerna från myndigheterna kopplat till den pågående pandemin.     

 

Lär dig Pegaplattformen och starta ny karriär som Pega konsult

Vill du lära dig en plattform som efterfrågas och används av världens ledande företag? En plattform som gör det möjligt för företag att effektivisera komplexa processer och förbättrar kundhantering på en helt ny nivå? Dyk in i Pega-plattformens värld med AW Academy och starta din nya karriär med internationella projekt hos Pegasystems.

Datum Nov 11, 2021 - Feb 11, 2022

UtbildningsortRemote via MS Teams

ArbetsortStockholm

Lär dig programmera C#.NET och byt karriär i höst

Nu har du chansen att lära dig programmering på 12 veckor i höst igen! Vi lanserar äntligen en ny omgång av AW Academys populära intensivutbildning i C#.NET. Vi ger dig grunderna du behöver för att starta en ny karriär som IT-konsult. Efter examen får du en tillsvidareanställning hos Academic Work med uppdrag hos ett av deras många kundföretag.

Datum Nov 1, 2021 - Feb 4, 2021

UtbildningsortOnline/Campus Stockholm

ArbetsortStockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Uppsala (fullt), Linköping/Norrköping, Karlstad/Örebro, Sundsvall, Luleå/Skellefteå, Västerås (fullt).

Lär dig Salesforceplattformen och starta en ny IT-karriär i höst

Är du en kreativ person som vill arbeta i en IT-miljö som inte bara handlar om kodning? Vill du hjälpa företag vidare i sin digitaliseringsresa och hur de kan arbeta smartare med affärslösningar? Nu har du möjlighet att utbilda dig i succéplattformen från Salesforce med AW Academy!

Programmet är fullsatt och vi tar tyvärr inte längre emot ansökningar.

Bli Cyber Security Engineer på 12 veckor

Första programmet blev en succé så vi lanserar återigen Cyber Securityprogrammet! Är du nyfiken på Cyber Security, en snabbt växande bransch som är högprioriterad av svenska organisationer just nu? Vill du lära dig mer om IT-säkerhet och hjälpa svenska företag att minimera digitala risker? Då har du nu igen chansen till en ny karriär genom vår 12-veckors intensivutbildning till Cyber Security Engineer via AW Academy.

Programmet är fullsatt och vi tar inte längre emot ansökningar.

UtbildningsortOnline

ArbetsortGöteborg, Stockholm (fullt) och Sundsvall (fullt)

Hur fungerar våra program?

Läs mer om våra utbildningsmöjligheter

Som föregångare inom Accelerated Learning i Norden och Tyskland vill vi på AW Academy göra vuxenutbildning bättre och effektivare. Vi erbjuder hela program och kortare utbildningsmoduler till nyfikna, ambitiösa och motiverade individer som antingen vill byta eller boosta sin karriär på ett effektivt sätt med nära koppling till arbetsmarknaden.  

Vi är kända för vårt framgångsrika koncept och populära 12veckorsprogram inom IT som leder till en garanterad tillsvidareanställning. Sedan starten har vi expanderat vår verksamhet från IT till teknik och ekonomi samt under 2020 även introducerat nya koncept och utbildningsmodeller till marknaden. Vi vill erbjuda mer till fler; en ny karriär, boost av kompetens genom upskill eller online utbildning beroende på behovet. Några av våra utbildningar är kostnadsfria och vissa har en utbildningsavgift. På den här sidan hittar du alla våra utbildningserbjudanden. Även om vi inte har en öppen rekrytering till någon utbildning kan du ändå läsa om den och vara redo när ansökningsperioden börjar.  

Ansökningsprocessen

Vill du lära dig nya kunskaper snabbt och är riktigt motiverad?

Ansökningsprocessen till AW Academy grundar sig i onlinetester som mäter logisk förmåga och personlighet. Alla kvalificerade kandidater som klarar urvalstestet går vidare till intervjuer där vi fokuserar på din motivation för att klara utbildningen. 

Alumnistories

Resan startade via AW Academy

Inspireras av hur våra modiga, hårt arbetande och högt motiverade alumner bytte karriär eller boostade sin kompetens via AW Academy.

Campus AW Academy

IT-intresse och kundfokus ledde till en karriär inom Salesforce

Sebastian har en bakgrund som produktchef på ett företag som distribuerar elektroniska säkerhetsprodukter. När han ville jobba mer hands-on med IT i en kundcentrerad organisation, blev Salesforce nästa självklara steg i karriären.

Så blev Miriam Software Engineer och Team Lead

Det var under Miriams tid på en startup som hon fick upp ögonen för programmering och ville lära sig ännu mer. Miriam tog steget och genomförde en intensivutbildning i Java på AW Academy. Idag jobbar hon som Software Engineer på Swedbank.

Bytte spår och blev utvecklingschef efter två år

Wilhelm Perdahl jobbade som kundtjänstmedarbetare på en storbank idag är han utvecklingschef.