Om utbildningen

Academys Accelerated Learning Programs vänder sig till dig som har logiken i blodet och ambitionen att under en intensiv 12-veckorsperiod bli junior systemutvecklare. Vi har tagit fram ett skräddarsytt utbildningsprogram där du inte bara lär dig att programmera utan även hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen. Under utbildningen får du självklart tillgång till din egen utvecklingsstation utrustad med allt som en systemutvecklare behöver i sin vardag. Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig programmera på, därför finns våra lärare på plats varje dag för att stötta och coacha samtliga deltagare. Vi tror så mycket på vårt koncept att vi garanterar dig en anställning som IT-konsult efter avslutad utbildning. Vi erbjuder två utbildningsspår inom programmering, ett i Java och ett i C#.NET

Vem kan söka?

Academy är öppen för alla att söka oavsett tidigare bakgrund. Rätt attityd är viktigare än tidigare erfarenheter när vi avgör vilka som får gå utbildningen. Vi söker kandidater som är motiverade, ambitiösa och har förmågan att snabbt ta till sig ny kunskap. Vi söker de som genom engagemang och driv har möjlighet att uppnå sin fulla potential om de bara får rätt verktyg – oavsett tidigare bakgrund.

Ansök nu!

VAD ÄR ACCELERATED LEARNING?


Vi sneglade på våra amerikanska kollegors utbildningsmetod Accelerated Learning när vi skapade Academy. Vår metod tar sin början i en noggrann rekryteringsprocess där vi väljer ut ambitiösa personer med rätt potential för respektive utbildningsinriktning. Valet baseras på logiska, sociala, numeriska och verbala tester. På det sättet lägger vår rekryteringsprocess vikt på vad kandidater kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Under den intensiva utbildningsperiod som följer förbereder och utbildar vi sen programmets deltagare i rollspecifik kompetens, som vi vet saknas på svensk arbetsmarknad. Det vet vi tack vare goda relationer och ständig dialog med arbetsgivare och kunder kring deras bransch behov. För att skapa varje utbildningsinriktning tar vi sedan hjälp av våra lärare, ansedda experter inom sina respektive fält, och skräddarsyr tillsammans ett utbildningspaket med det viktigaste verktygen från både universitetsvärlden och framgångsrika yrkesutbildningar. Med ett högt tempo, aktivitetsbaserat lärande, ständigt teamarbete och outtröttlig feedbackdialog skapar vi engagerade deltagare med en brant utvecklingskurva, och eftertraktad kompetens. Accelerated Learning är helt enkelt en snabb väg till en ny karriär för de som vill mest. Vi tror så pass mycket på vår modell att vi garanterar alla deltagare en tillsvidareanställning som konsult hos oss efter avslutad utbildning. 

Med Accelerated Learning bygger vi framtidens skola!

HUR GÅR URVALET TILL?

OM ROLLEN SOM KONSULT

Som konsult på Academic Work är du anställd av oss och jobbar som konsult ute hos något av de företag vi samarbetar med. Din anställning startar direkt efter examen, men vi ser dig som konsult från dag ett på utbildningen. Under utbildningen kommer vi göra vårt allra bästa för att du ska utvecklas i din roll som konsult och vår Head of Candidate Development kommer bland annat att träffa dig för 1:1 samtal, se till att du får intervjucoachning och hjälp att bygga ditt konsultCV. Allt för att du ska vara väl förberedd inför att du ska gå ut på ditt första uppdrag och utvecklas som konsult hos oss.