Sagt om Academy

frida_lindquist

 ”IT-branschen är en sådan framtidsbransch så det känns fantastiskt att få möjligheten att ha fått in en fot och börjat programmera. Utbildningen är ju bara tre månader lång, så det ska bli häftigt att komma ut på andra sidan som en grym programmerare.”

– Frida Lindquist, deltagare HT15

 

 

 

cornelius_ruckman

”Jag har fått tid att bara sitta och utforska nya tekniker och ramverk med stöd av en grym lärare, omringad av tjugonio klipska och drivna människor med olika bakgrund. Academic Work har fixat så mycket utöver själva utbildningen. Alla gästföreläsningar, företagskvällar, seminarier och mingel har både gett mig en bättre insyn i IT-branschen och ett större kontaktnät för framtiden.”

– Cornelius Ruckman, deltagare HT15

 

 

academy”Jag är imponerad över den ambitionsnivå deltagarna har när de kommer in i utbildningen. Kombinerat med den intensiva kursplanen blir deras utvecklingskurva väldigt brant och de kan bidra i ett utvecklingsteam direkt efter avslutad utbildning.”

– Patrik Jönsson, Huvudlärare Academy

 


Babak-Fatahzadeh_BJ04469”När jag först såg Academys hemsida och läste att dom har ”Sveriges bästa lärare inom systemutveckling” tänkte jag att det är säkert något som alla skriver. Så tänker jag inte längre för kvalitén på utbildningen har varit otroligt bra och jag har lärt mig extremt mycket på bara 6 veckor.”

– Babak Fatahzadeh, deltagare VT16

 

daniel_mårtensson

”Jag gick på Academy eftersom det verkade vara en perfekt väg för mig som nyexaminerad civilingenjör i Bioteknik att skifta min karriär mot IT och programmering. Det var högt tempo, vilket jag uppskattade. Man fick mycket gjort men det fanns alltid en prioritet att fokusera på sina egna förbättringsområden och det uppmuntrades att man hjälpte varandra. Innehållet i utbildningen speglar otroligt bra det jag ser i de system som jag arbetar med i produktion idag, vilket jag tackar kursupplägget och vår lärare för. ”

– Daniel Mårtensson HT15

 

andreas_syberg

 ”Jag har lyckats ta mig igenom fem års civilingenjörsstudier utan att inse att det är IT jag egentligen vill jobba med. Med Academy får jag den perfekta chansen att snabbt omskola mig och ändå börja karriären inom branschen där ALLT händer!”

– Andreas Syrberg, deltagare HT15

 albina_abdulina”Genom Academy upptäckte jag ett helt nytt sätt att lösa problem på. Som fullständig nybörjare har de här tre intensiva månaderna gett mig insyn i en helt ny värld.”

– Albina Abdulina, deltagare HT15

 

 

 Joachim-Good_BJ04482

”Vill man byta till en IT-karriär är Academy den perfekta språngbrädan.”

– Joachim Good, deltagare VT16

 

 
Jonas-Eriksson_BJ04532”Jag rekommenderar verkligen Academy till alla som känner att de har ett intresse och vill prova IT-branschen. Det är en fantastisk möjlighet att, med hjälp av Academic Works nätverk, landa sin första IT-konsultroll.”


– Jonas Eriksson, deltagare VT16

 

 Sanna-Stenlund_BJ04680”Genom Academy har jag fått möjligheten att börja arbeta i min drömbransch redan nu, och även om jag är väldigt junior i min kompetens så känner jag att jag har fått de verktyg jag behöver för att fortsätta att lära mig och utvecklas”

– Sanna Stenlund, deltagare VT16